Hoppa till innehåll
Hem » Adidas Målvaktshandske X Pro Diamond Edge

Adidas Målvaktshandske X Pro Diamond Edge

  • av

Rekommenderade handskar.

Dessa handskar vid namn Adidas Målvaktshandske X Pro Diamond Edge rekommenderar vi starkt. Dessa sjukt sköna målvaktshandskar sitter tight på handen och det känns inte som att man har några handskar på sig.

Vad får man för typ av handske?

Adidas Målvaktshandske X Pro Diamond Edge är ett par handskar med en blandning på vit och olika typer av blåa färger. Det finns en hel del andra färger att köpa online.

Latexen som kommer på handsken vi valde är Adidas egna URG 2.0. Det är en latex som håller länge, oavsett på konstgräs eller vanligt gräs. Handsken är gjord av ett mesh material som är väldigt ventilerande så att man inte blir för varm och svettig i handsken.

Målvaktshandsken är sydd med en negative cut som ger tight passform men också mer latex yta. Tack vare att det är en större latex yta så får man en bättre känsla på bollen vilket kan kännas skönt som målvakt. Ryggen på handsken är inte tjock så man får även en bra känsla där om man behöver boxa bort en boll i luften.

Hur ska jag tvätta mina handskar?

Vilken målvaktshandske som helst behöver underhållning. Man bör tvätta handskarna efter varje träningstillfälle samt efter match. Detta ska göras noggrant och man ska tvätta dem under rinnande ljummet vatten. Är det för kallt lossnar inte något skräp som kan ha fastnat, och inte i vatten på över 30 grader celsius.

För en bättre rengöring av handskarna rekommenderar vi en handsktvätt som gör det lättare att skölja bort allt smuts som har hamnat på din latex. Det kan även hjälpa dig att lättare få bort lukten av handskarna. Detta finns att köpa på tillbehör, där vi även förklarar hur man ska göra för att det ska bli bra.

Handskarna kan man köpa här: