Hoppa till innehåll
Hem » Nike Mercurial Vapor 14 Elite FG Black x Prism

Nike Mercurial Vapor 14 Elite FG Black x Prism

  • av

Nike Mercurial Vapor 14 Elite FG Black x Prism

Nike Mercurial Vapor 14 Elite FG Black x Prism är en stilig och skön sko som passar alla typer av fötter. Skon är designad till att göra snabba svängar samt riktningsändringar. 

Överdelen av skon är tillverkad med fyra olika lager som består av ett lager med Duragon WT, ett lager av Engineered Mesh, ett lager med Titan Synthetic och sist ett lager av Avail Q Lining. Dessa lager är framställda för att få en god och optimal touch på bollen. 

Skon har bra placerade dobbar med speciella längder och vinklar för att få en bra acceleration samt snabba riktningsförändringar.

Skon är gjord för användning på vanligt gräs.

 

Vad vi tycker om skon?

Vi tycker att skon är skön och passar väldigt bra. Skon är lika lätt att sätta på sig som ett par strumpor och sitter kvar under hela träningen. Skon är väldigt slitstark och tål även att användas på konstgräs även om den är tillverkad för naturgräs. 

Skon anpassar sig snabbt efter ens fot och sitter inte för tight på foten. Det finns fortfarande plats för tårna så att dem inte kläms. Skon är väldigt andningsbar och han blir inte för varm när man använder dem även om dem är svarta. Skons färger är väldigt kompletterande och ser stilig ut.