Hoppa till innehåll
Hem » Nike Zoom Mercurial Superfly 9 Pro

Nike Zoom Mercurial Superfly 9 Pro

  • av
Nike Zoom Mercurial Superfly 9 Pro Fotbollsskor

Vad är Nike Zoom Mercurial Superfly 9 Pro?

Nike Zoom Mercurial Superfly 9 Pro är ett par underbara skor för alla fötter. Dessa skor har en unik passform runt foten och en god touch på bollen.

Med denna sko får man med en fjädrande känsla som ger dig snabbhet på planen för att komma motståndarna, detta gjort med Nikes egen utvecklande Zoom Air – enhet.

Skon ger även snabbhet i Speed cage konstruktionen som sitter inuti strukturen av skon, som är gjord av ett starkt tunt material som får foten att sitta på yttersulan utan extra vikt för optimal fixering.

Utsidan av fotbollsdojorna

I ett tryck ifrån, ett mönster som ger bra grepp och gör dig snabb på planen. Denna sko har även en förbättrad passform med det mjuka Flyknit materialet vilket ligger runt vristen för en bra känsla. I den förbättrade designen stimulerar denna passformen din fot. Detta är även testat och resultat indikerar på detta.

Hur känns då Nike fotbollsskorna?

Man får en omslutande skön ovandel runt foten för en fantastisk känsla på bollen. Ovandelen är stickat tunt, vilket skapar mindre material mellan bollen och foten och man får den fantastiska känslan som om att bollen nuddar ens fot direkt.

Vart kan man köpa Superfly skorna billigt?

Vi har kollat runt på nätet vart du kan köpa Nike Zoom Mercurial Superfly 9 Pro billigast, och enligt våran analys så kan du köpa dem billigast här. Passa på att kolla om du också kan hitta en rabattkod innan du köper dem.

Får man garanti på skorna?

Normalt sett så gäller en garanti på att skorna ska vara hela och rena när du köper dem naturligtvis, men du får ju räkna med att fotbollsskor är en slitvara. Så för att vara på den säkra sidan om du får garanti på dem, så ska du alltid kolla med butiken du köper skorna ifrån innan. Skulle du upptäcka några fel på dem, så hör av dig till butiken så fort du bara kan.