Hoppa till innehåll
Hem » Puma Future Z 2.4 – Recension

Puma Future Z 2.4 – Recension

  • av

Rekommenderade fotbollsskor

Dessa fotbollsskor vid namn Puma – Future Z 2.4  rekommenderar vi starkt. Dessa sjukt sköna fotbollsskor sitter tight över vristen men inte på ett dåligt sätt. Dem är stora i storleken och anpassar sig efter ens fot, även om den har en tight passform.

Vad får man för typ av fotbollssko?

Puma Future Z 2.4 är ett par skor med en blandning på mörkblå, svart och två olika nyanser av grön. 

Fotbollsskon är anpassad för spel på både konstgräs och vanligt gräs. Tack vare att skon har ett Fuzion Fit+-teknik så anpassar sig skon efter dina fötter för en god komfort under hela ditt pass. Detta resulterar i att du kan ha på dig dina skor även utan skosnören.

Fotbollsskon har en ovandel gjord av gummi detaljer för en bra känsla och touch på bollen. Skon kommer även med en 3D Grip Zone vilket gör att man får en optimal sidträff på fotbollen när man slår en passning. 

en yttersula med Dynamic Motion System medföljer också med skon, som är anpassad för att du ska kunna göra snabba riktning förflyttningar samt accelerationer. 

Vad vi tycker om skon?

Skon kanske inte alltid är den finaste och snyggaste som finns men det gör absolut jobbet på toppnivå. Tack vare gummi detaljerna får man en skön touch på bollen när man ska föra den vidare. 

Den anpassade sulan gör som dem säger det möjligt att göra snabba accelerationer och riktning förflyttningar utan att ramla. 

Man får också tack vare Fuzion Fit+-tekniken en skön sko under varje träningstillfälle.

 

En sak vi som provade skon var att dem gjorde lite ont i början och skavde lite här och där dem första 5 träningarna, men alla skor är inte perfekta under de första träningarna, utan dem behöver tid så att dem kan anpassa sig efter ens fot.