Hoppa till innehåll
Hem » Puma Future Z Grip 1 NC

Puma Future Z Grip 1 NC

Puma Future Z grip

Puma Future Z grip

Puma Future Z Grip 1 NC

Puma Future Z Grip 1 NC är ett par sjukt sköna par målvaktshandskar. Dem går över din handled så att du får en tight komfort i handsken samt att du blir extra rörlig i handsken. Denna handske har mer latex på tummen som ger dig ett bra grepp på bollen, även kallat thumb wrap.

Handsken har en 3D stickad backhand som har en stanszon av silikon som ger ett skydd och kraft när du behöver boxa bort bollen. Fingrarna har också en bra ventilation på grund av materialen.

Målvaktshandsken är försedd med en handflata med pumas egna 4mm elite + grip latex som har extra klibbiga material för att ge dig ett bra grepp i vilket väder som helst. Handsken är gjord av negative cut så att du ska få en tight passform för att få en större latex yta för att du ska få ett bättre kontakt med bollen.

Vad tycker vi om Pumas handskar?

Vi tycker att dessa handskar är helt underbara. Efter att vi testat dem på träningar så kommer vi fram till att dem sitter bra och ger en fantastisk känsla på fotbollen oavsett om det regnar eller inte.

Vi ser dock att dem vita plupparna som ska ge grepp på bollen faller av efter ett tag men man har fortfarande ett bra grepp i handsken.

Vart hittar jag dessa handskar?

Efter att vi på fotbollsgrejer har analyserat på nätet hittar vi dem billigaste här. Men du kan ju alltid kolla på nätet om du hittar några rabattkoder för att få dem ännu billigare.

Får man en garanti på Future Z Grip?

Garantier gäller på dem flesta hemsidor och affärer, så länge som produkten är oanvänd och hel. Men du kan alltid för säkerhets skull kolla på hemsidan om det står något mer. Den gäller oftast inte om du har slitit på produkten.