Hoppa till innehåll
Hem » Select Pro Grip 88 V22 Målvaktshandske

Select Pro Grip 88 V22 Målvaktshandske

  • av
Select pro grip 88 v22

Select pro grip 88 v22

Vad är Select Pro Grip 88 V22 för typ av handske?

Select Pro Grip 88 V22 Målvaktshandske är ett par hemskt bra handskar som ger dig en skön passform, lite tajt då sömmarna är placerade på insidan av handsken. I och med att handsken är i negative cut får man också mer latex yta för bättre bollkontroll. Denna handske är gjord av Selects egna 3mm Ultra Pro Latex som ger ett utmärkt grepp i alla typer av väder. 


Baksidan av handsken ger en unik kraft och precision när du ska boxa bort bollen, detta tack vare handskens Punch Zones. Man får ett minimalt vatteninsläpp samt god flexibilitet och komfort i handsken, med hjälp av handskens Airprene material. Med Antomical Fit System som är utvecklat av select själva, gör så att målvaktshandsken följer dina egna naturliga kurvor i handen. En extra bred stängning vid handleden ger dig som användare bättre komfort och ett bra stöd i handleden.

Vad tycker vi om Selects Pro Grip 88 V22 handskarna?

Vi på fotbollsgrejer tycker att dessa är ett par fantastiska handskar då dem fyller allt som dem säger att dem ska göra, vilket står ovan. Om du ska ha en damstorlek så rekommenderar vi att köpa någon storlek mindre på handsken så att dem passar bra.

Vart köper jag dessa fotbollshandskar?

Vi har kollat runt på nätet och enligt vår analys så kan du få dem billigast här. För att spara mer pengar så kan du alltid kolla runt på nätet om du hittar någon rabattkod.

Får man garanti på målvaktshandskarna?

En garanti brukar finnas på alla produkter som du köper naturligtvis. Men allt kan ändras så att du bör kolla med butiken du köper målvaktshandskarna ifrån så att garantin verkligen finns kvar. Om du skulle se några fel på din produkt, rekommenderar vi att du hör av dig till butiken du har köpt produkten ifrån.